Conferinţe

Prezentare generală Programe studii/Planuri Conducerea facultăţii Departamente Baza materială Cercetare Conducere doctorat Relaţii internaţionale Conferinţe Publicaţii Informaţii profesori Informaţii studenţi Noutăţi Admitere Alegeri academice Concurs posturi S.S.M. & P.S.I.

Manifestări ştiinţifice în anul 2017

Nr.crt.

 Denumirea manifestării

Locul

 Perioada

 Observaţii

1

Simpozionul intenaţional

FACTORI DE RISC PENTRU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR ŞI SIGURANŢA ALIMENTARĂ

Facultatea de Protecţia Mediului 10-11 noiembrie 2017

- Lucrările ştiinţifice selectate vor fi publicate in volumele: "Analele Universităţii din Oradea, Fascicula Protecţia Mediului" şi "Analele Universităţii din Oradea Fascicula Ecotoxicologie, zootehnie şi tehnologii de industrie alimentară" care sunt acreditate CNCSIS în categoria B+ (baza de date internaţională CABI).

- Termenul de predare a lucrărilor: 16 octombrie 2017

- Model de redactare

- Comunicat Simpozioane științifice internaționale

2

Simpozionul studențesc

The 8th Edition of International Scientific Symposium for Students ”Environmental protection – present and future” & The 1st Edition of Symposium of Doctoral School of Agronomy, University of Oradea

Facultatea de Protecţia Mediului

6 iunie 2017

Program simpozion studentesc 2017

Mandrie justificata

articol Crisana 1

articol Crisana 2

articol Reggeli Ujsag

Mesaje de felicitare

Mesaj ASAS G.Sin

Mesaj A.A.Badea

Mesaj L.S.Muntean

3

Simpozionul studențesc

Gestionarea durabilă a resurselor pădurii, responsabilitate economică, socială şi culturală

Biblioteca Universității din Oradea

27 aprilie 2017

Ediția din acest an a simpozionului studențesc Gestionarea durabilă a resurselor pădurii, responsabilitate economică, socială şi culturală este focalizată asupra resurselor multiple ale pădurii și asupra exploatării lor durabile dintr-o multitudine de perspective: de la științe la artă, inclusiv arta culinară tradițională românească. Reunește studenții, pentru care pădurea este o sursă nesfârșită de cunoaștere, de frumusețe, pe cei care proiectează orizontul lor profesional într-un viitor prietenos cu mediul forestier, pe cei care încearcă să găsească soluții la crize contemporane precum poluarea, erodarea biodiversității, distrugerea habitatelor forestiere, despăduririle, pierderea ireversibilă a tradițiilor populare de armonie cu natura. Invităm pe toți cei interesați de dezbatere, de schimbul de opinii, pe cei care încurajează primii pași în știință a studenților. Organizatorii mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au implicat și în acest an în organizarea simpozionului, colegi din departamentele Facultății de Protecția Mediului dar și pe cei de la Arte Vizuale și Facultatea de Științe. Le dorim tuturor succes!