Noutăţi

Prezentare generală Programe studii/Planuri Conducerea facultăţii Departamente Baza materială Cercetare Conducere doctorat Relaţii internaţionale Conferinţe Publicaţii Informaţii profesori Informaţii studenţi Noutăţi Admitere Alegeri academice Concurs posturi S.S.M. & P.S.I.

27 aprilie 2017

Simpozionul studențesc

Gestionarea durabilă a resurselor pădurii, responsabilitate economică, socială şi culturală

Ediția din acest an a simpozionului studențesc Gestionarea durabilă a resurselor pădurii, responsabilitate economică, socială şi culturală este focalizată asupra resurselor multiple ale pădurii și asupra exploatării lor durabile dintr-o multitudine de perspective: de la științe la artă, inclusiv arta culinară tradițională românească. Reunește studenții, pentru care pădurea este o sursă nesfârșită de cunoaștere, de frumusețe, pe cei care proiectează orizontul lor profesional într-un viitor prietenos cu mediul forestier, pe cei care încearcă să găsească soluții la crize contemporane precum poluarea, erodarea biodiversității, distrugerea habitatelor forestiere, despăduririle, pierderea ireversibilă a tradițiilor populare de armonie cu natura. Invităm pe toți cei interesați de dezbatere, de schimbul de opinii, pe cei care încurajează primii pași în știință a studenților. Organizatorii mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au implicat și în acest an în organizarea simpozionului, colegi din departamentele Facultății de Protecția Mediului dar și pe cei de la Arte Vizuale și Facultatea de Științe. Le dorim tuturor succes!

 

   Comunicat privind:

* Collaboration between University of Oradea and University of Debrecen

* Acordarea Medaliei  ”Pro Cooperatione” de către Academia de Știință  a Ungariei, profesorului univ.dr.ing. Cornel Domuța,

membru corespondent al Academiei Oamenilor de Știință din România, 22.02.2017

 

 
 

 

 

    Comunicat privind:

Simpozionul Internaţional FACTORI DE RISC PENTRU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR ŞI SIGURANŢA ALIMENTARĂ (RISK FACTORS FOR ENVIRONMENT AND FOOD SAFETY) 2016, 4-5 noiembrie 2016, Universitatea din Oradea Facultatea de Protecţia Mediului.
A 11-a ediţie a Simpozionului Ştiinţific Internaţional NATURAL RESOURCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT, 4-5 noiembrie 2016, Universitatea din Oradea - Facultatea de Protecţia Mediului.